Skip to content

Smart home

AVANTAJELE DVS. INTELIGENTE

Control complet al casei tale, oricând, oriunde, ușor de pe telefonul tău mobil.

 ADAPTABIL

Cu noua aplicație, ușor de folosit, puteți utiliza sistemul de casă inteligentă exact așa cum v-ați dorit întotdeauna. Datorită compatibilității extinse de la peste 300 de producători independenți cu produse wireless, nu există limite.

ECONOMIC

Sistemul Smart Home vă permite să monitorizați consumul tuturor dispozitivelor finale, să le opriți atunci când sunteți absent și astfel să reduceți la minimum costurile cu electricitatea. Facturile gigantice de energie electrică sunt de domeniul trecutului.

INDIVIDUAL

Sistemul nostru de casă inteligentă este adaptat nevoilor dumneavoastră și personalizat pentru dvs., astfel încât să vă puteți bucura de toate avantajele și funcțiile sale. Planificarea și instalarea se vor desfășura în conformitate cu ideile dvs. și le vom acorda cea mai mare prioritate.

SIGUR

Într-o situație de urgență în care secundele contează, sistemul de casă inteligentă te poate alerta în timp util și ia măsurile necesare care pot face diferența între viață și moarte. În același timp, datele de acasă și cele personale sunt protejate de sisteme WAF și anti-DDoS, comunicații SSL criptate și parole bcrypt.

CONFORTABIL

Sistemul nostru Smart Home vă garantează exact confortul pe care l-ați dorit dintotdeauna. Vă puteți controla și monitoriza iluminarea, ferestrele, ușile, jaluzelele, dispozitivele finale și chiar temperatura camerei: o atingere a smartphone-ului dvs. face ca toate dorințele dvs. să devină realitate.

FĂRĂ EFORT

Prin participarea noastră la planificarea și instalarea sistemului de casă inteligentă, veți primi un produs finit adaptat nevoilor dumneavoastră pe care trebuie doar să îl conectați. Tehnologia Z-Wave permite instalarea fără efort semnificativ, deoarece nu există praf, pereți sparți și nenumărați metri de cabluri.

Adresă

Bihor, Salonta,
Str. Alexandru Ioan Cuza nr.2

Telefon:
+40 724 392 363
+40 751 195 070